AFTENSERVERING:
kl. 17:30-21:00
Du kan vælge en 3-retters menu: kr 375,-
Skaldyrssuppe
Pandestegt laks eller andebryst
Skyrmousse
Forretter:
Gratineret Løgsuppe 80,-
Serveres med gratineret surdejsbrød
Koldrøget Laks 125,-
Serveres med æble, dild og peberrodscreme
Skaldyrssuppe 125,-
Med rejer, kammusling og friske urter
Hovedretter:
Steak Frittes 220,-
Hanger-Steak serveres med pommes frittes, garniture og bearnaise a part
Pandestegt Laks 220,-
Serveres med jordskokkepure og husets tilbehør
Andebryst 220,-
Serveres med jordskokkepure, rodfrugter og appelsin-glace
Wienerschnitzel 175,-
Serveres med brasede kartofler, ærter, skysovs og “dreng”
Ratatouille 175,-
Serveres med romesco sovs, garniture og smørstegt hvidløgsbrød
Desserter:
Skyr-mousse 85,-
Serveres med hvid chokolade, frugtsorbet og marengs
Creme Brulee 85,-
Serveres med ristede hasselnødder, hindbær og frugt sorbet