AFTENSERVERING:

kl. 17:30-21:00

Du kan vælge en 3-retters menu: kr 375,-

Skaldyrssuppe

Pandestegt laks eller andebryst

Skyrmousse

Forretter:

Gratineret Løgsuppe 80,-

  • Serveres med gratineret surdejsbrød

Koldrøget Laks 125,-

  • Serveres med æble, dild og peberrodscreme

Skaldyrssuppe 125,-

  • Med rejer, kammusling og friske urter

Hovedretter:

Steak Frittes 220,-

  • Hanger-Steak serveres med pommes frittes, garniture og bearnaise a part

Pandestegt Laks 220,-

  • Serveres med jordskokkepure og husets tilbehør

Andebryst 220,-

  • Serveres med jordskokkepure, rodfrugter og appelsin-glace

Wienerschnitzel 175,-

  • Serveres med brasede kartofler, ærter, skysovs og “dreng”

Ratatouille 175,-

  • Serveres med romesco sovs, garniture og smørstegt hvidløgsbrød

Desserter:

Skyr-mousse 85,-

  • Serveres med hvid chokolade, frugtsorbet og marengs

Creme Brulee 85,-

  • Serveres med ristede hasselnødder, hindbær og frugt sorbet