FROKOST
Serveres dagligt kl. 11:30 - 16:00
· ANRETNINGER ·
Vores kokke har nøje udvalgt en række delikatesser til luksusplatten på 1971.
Hertil serveres rugbrød, kartofler og skysovs, dertil smør og fedt. Egnet til to eller flere.
LUKSUSPLATTE:
Udvalgte marinerede sild
Håndpillede rejer
Paneret rødspætte med remoulade, citron og dild
Leverpostej med bacon
Sprængt oksebryst, serveret med pickles, peberrod og agurkesalat
Mørbradbøf
Bornholmsk blåskimmelost
Kr. 289,- pr. person
Obs: Luksusplattens delikatesser tilpasses årstidens råvarer, hvorfor der tages forbehold for udskiftning af retter.
· SILD ·
Alle silderetter serveres med rugbrød, smør, æg, tomater, løg og dild
Sildeplatte 380,-
5 forskellige sild serveret samtidig - perfekt til at dele
KARRYSILD 89,-
MARINERET SILD 89,-
CHRISTIANS Ø PIGENS SILD 89,-
PORRESILD 89,-
PORTVINSSILD 89,-
· FISK OG SKALDYR ·
PANDESTEGT RØDSPÆTTE 129,- remoulade, tomat, citron
PANDESTEGT RØDSPÆTTE 135,-
mayonnaise, rejer, citron
KREBSEHALESALAT 109,-
Rørt salat med krebsehaler på franskbrød
REJEMAD 125,-
med asparges, æg, dild og citron-mayonnaise
GRAVAD LAKS 135,-
franskbrød og rævesovs
· SMØRREBRØD ·
RØGET MAKREL 149,-
Serveret med rå æggeblomme, radisser, rødløg og urtemayonnaise
SPRÆNGT OKSEBRYST 98,-
Peberrodscreme, pickles og agurkesalat
SNAPSEMAD 98,-
Æg, kartofler, karrydressing, benfri sild, løg, tomat og bacon
CHRISTIANSØSILD 95,-
Rødløg, creme fraiche og æggeblomme
AVOCADOMAD 89,-
Trøffelmayonnaise, saltede mandler, syltede rødløg og sprødt grønt
RØDBEDEHUMMUS 89,-
Syltede bøgehatte og sprødt grønt
· KØD OG LUNT ·
MØRBRADBØF A LA CREME 129,-
Kartofler, bløde løg, syltede agurker
WIENERSCHNITZEL 175,-
Ærter, kartofler, skysovs, "dreng"
STEGT FLÆSK 135,-
Persillesovs, rødbeder og kartofler
STEGT KALVELEVER 129,-
Bacon og bløde løg
PARISERBØF 129,-
Æggeblomme og klassisk garniture
HØNSESALAT 85,-
Bacon, syltede rødløg, svampe
- HÅNDSKÅRET TATAR fra kalveinderlår -
Bestil en stor klassisk tatar med pommes frittes og salat
klassisk 100g 125,- stor 175g 210,-
KLASSISK TATAR
Æggeblomme, peberrod, pickles, kapers
RØRT TATAR
Kapers, rødløg, urter og "dryp-selv-cognac"
· OST ·
GAMMEL OST 85,-
Fedt, løg, sky og rom
BLÅ OST 99,-
Æggeblomme, rødløg og radisser
RØD LØBER 99,-
Rødkit med sylt, sødt og sprødt
OSTEANRETNING 145,-
3 oste med tilbehør
· SØDT ·
Se vores desserttavle for dagens kager og chokolade
GENERELT SKAL VORES MENUKORT BETRAGTES SOM ET "ØJEBLIKSBILLEDE", DA VI NETOP TILPASSER VORES RETTER TIL ÅRSTIDENS RÅVARER. VI TILSTRÆBER SÅ MANGE DANSKE RÅVARER SOM OVERHOVEDET MULIGT. DER KAN DERFOR FOREKOMME ÆNDRINGER I DAGENS/ÅRSTIDENS MENUKORT. Det er blot et udtryk for kokkenes måde at udvise passion og dedikation på.